Pušų Parkas

26 kovo

 

Perkamiausias projektas visoje Vilniaus rinkoje savo išskirtinių pridėtinių verčių sąrašą papildė dar viena naujiena. Ieškantiems būsto investicijai ar gyvenimui ir norintiems įsikurti greitai – galimybė įsigyti butus su pilna apdaila.

Prabangaus projekto atstovai atskleidė, kuo skiriasi trys pilnos apdailos įrengimo lygiai, kokie interjero akcentai dominuoja ir kodėl būtent dabar puikus laikas įsigyti NT.
Gyvenamųjų namų A ir B korpusuose iš viso buvo 136 butai, o šiuo metu dar yra galimybė rinktis iš 17 likusių laisvų būstų. Vasario mėnesį pristatytas naujų butų asortimentas paskutiniame C korpuse. Pirkėjai gali rinktis skirtingų išplanavimų butus su drabužinėmis, didžiulėmis terasomis pirmame aukšte, erdviais balkonais, aptverta teritorija ir vaizdu į pušų parką.

Čia įsigiję būstą „Pušų parko“ gyventojai kasdien gali mėgautis gamtos teikiamais malonumais: grynu oru, skirtingais metų sezonais džiuginančiu mišku ir upe, pro namų langus atsiveriančia pušų panorama. Kiekvieno skoniui ir poreikiams pritaikytas projektas įgyvendino daugelio svajonę – gyventi arčiau gamtos, kartu turint galimybę greitai pasiekti miesto centrą.

Atlikta apklausa parodė šiuolaikinių pirkėjų lūkesčius Didelis dėmesys skirtas interjero sprendimams bei detalėms. Projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovė Kornelija Kazlauskytė pasakoja, kad, įsibėgėjus projekto „Pušų parkas“ pardavimams, buvo atlikta tikslinė nekilnojamuoju turtu besidominčių respondentų apklausa. Nustatyta, kad 34 proc. jų svarstytų ir rinktųsi įsigyti būstą su pilna apdaila. Tokie pirkėjai pateikia skirtingus argumentus: nenorėtų užsiimti interjero projektavimu, medžiagų parinkimu, rangovų atranka ir darbų priežiūra; kitiems patrauklus variantas įsigyti įrengtą būstą ir pirkimo kainą su pilna apdaila finansuoti banke. Tai labai patrauklus variantas, nes reikia mažesnio nuosavo kapitalo. Neturintys lėšų būsto įrengimui, kaip alternatyvą svarsto trumpalaikes paskolas, tačiau jų palūkanos yra didesnės, todėl daug naudingiau įsigyti butą su pilna apdaila ir visas sąnaudas padengti viena paskolos sutartimi.

„Mums, kaip statytojui, kasdien dirbančiam su tiekėjais ir rangovais, savo komandoje turint profesionalų dizainerį, išties gerokai paprasčiau suvaldyti butų įrengimo klausimus, skirtingų rangovų atsakomybių ribas, perplanuoti darbų eigą ar keisti sprendimus, jei nutinka nenumatytų situacijų“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

Registracija į atvirų durų dienas: Tel. 846302520, pardavimai@r-sm.lt

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/verslo-poziuris/top-nt-projektas-vilniuje-pusu-parkas-pasiule-komforta-skubantiems-butus-su-pilna-apdaila-kuriuose-galima-isikurti-is-karto-96180317

 

Visi straipsniai