Pušų Parkas

23 gegužės

Ieškantys namų sostinėje iš karto susižavi pušų parko apsuptyje esančiu pastatytu projektu. Išvystyta ir skirtingiems poreikiams pritaikyta infrastruktūra, žavesio ir jaukumo suteikiančios detalės, erdvios terasos, iš kurių atsiveria nuostabi gamta. Tai ,,Pušų parkas“ – paskutinius 12 mėnesių geriausiai parduodamas projektas Vilniuje, kurio asortimentas tiesiog tirpsta, o sėkmės paslaptis – idealiai gamtos gurmanams pritaikytas būstas, kuriame gera. Projekto atstovai dalinasi įdomiausiais faktais, butų pasirinkimo galimybėmis ir kviečia pasidairyti po išskirtiniu peizažu išsiskiriantį prabangų projektą.

Įgyvendino pirkėjų svajonių būsto viziją Nuo galimybės įsirengti sauną bute iki pušyne bendruomenei skirtų lauko terasų su moderniais lauko baldais. Tai tik kelios prabangios detalės, išskiriančios ,,Pušų parką“ iš kitų projektų. Viena didžiausių verčių Lazdynėlių mikrorajone, greta didžiausio Vilniuje Bukčių miško, Neries upės bei teritorijoje esančiame NT projekte – galimybė nedelsiant įsikurti pušų parku kvepiančiuose namuose, gyventi ramybėje, gamtoje, tačiau visiškai paprastai ir greitai pasiekti Vilniaus centrą. Atrodo, kad čia pagalvota apie visapusišką komfortą.

,,Patirtis rodo, kad būstui, kaip ir kasdieniams daiktams, pasiteisina universalumo ir transformacijos savybės. Planuodami kiekvieną butą ypatingą dėmesį skiriame jo pritaikymo galimybių paieškai, todėl kiekvienam suprojektuotam butui galime pasiūlyti kelis skirtingus planavimo būdus. Net ir paklausiausius „Pušų parkas“ 31 ir 33 kv.m. butus galima įrengti trimis skirtingais būdais, jau nekalbant apie stilių įvairovę. Projekto sėkmė yra galimybė transformuoti bet kurį butą ir taip realizuoti bet kurio pirkėjo poreikį – erdvesnis dviejų kambarių butas gali turėti erdvų uždarą sandėliuką, prabangią drabužinę, uždarą darbo kambarį ar net su miegamuoju sujungtą san. mazgą – ir tai bus tas pats butas, tačiau kokiu jis taps priklausys nuo būsimųjų gyventojų poreikių ir pomėgių. Beveik neįmanoma, kad pirkėjui projekte „Pušų parkas“ neatrastume labiausiai jo poreikius atitinkančio būsto“, – komentavo projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovė Kornelija Kazlauskytė.

Projekto atstovė akcentuoja, kad klientus dažnai vargina butų įrengimo etapas, ypač, kai reikia išspręsti ir suderinti techninius bei inžinerinius klausimus, todėl projekto vystytojai pasiūlė įsigyti butus su skirtingais apdailos lygiais, taip nuimdami šį rūpestį nuo klientų pečių. ,,Pastebime, kad pirkėjai su malonumu įsirengimo klausimus derina su mūsų dizainere, taip prisidėdami prie savo namų kūrimo, o tuo pačiu ir nepatirdami naujakurystės sunkumų. Mūsų įrengti butai sulaukė didžiulio pirkėjų susidomėjimo – vieni surado savo svajonių namus vos į juos įžengę, kiti aiškiai suvokė, kokius sprendimus nori perkelti į naujus savo butus ir ką nori pakeisti, kad jie atitiktų būtent jų šeimos poreikius“, – sakė K. Kazlauskytė.

Paskutinė galimybė įsigyti – ieškantiems privatumo išskirtinis pasiūlymas ,,Pušų parkas” projektą sudaro A, B ir C korpusai. Šiuo metu galima rinktis iš paskutinių 53 likusių butų –pusantro, dviejų, trijų kambarių. ,,Tik vasarį pristatėme paskutinį – C projekto korpusą ir iš 68 butų jau keturiasdešimt proc. parduota. Džiaugiamės sėkme, įspūdingais rezultatais ir skatiname ieškančius namų gamtos apsuptyje – paskubėti, asortimentas sparčiai tirpsta. Viršijome pardavimų plano greitį, džiaugiamės, kad ,,Pušų parkas” yra toks populiarius, iki šiol už paskutinius dvylika mėnesių yra geriausiai parduodamas Vilniuje“, – akcentavo projekto pardavimus ir rinkodarą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/verslo-poziuris/sis-nt-projektas-musa-rekordus-asortimentas-sparciai-tirpsta-del-keliu-priezasciu-120017904

Visi straipsniai