Pušų Parkas

11 birželio

Per paskutiniuosius 12 mėnesių geriausiai parduodamas projektas ,,Pušų parkas“ toliau karaliauja NT rinkoje. Pirkėjus žavi galimybė įsikurti miesto ir gamtos harmonijoje – visai greta Neries upės, didžiausio Vilniuje Bukčių miško, kur lengva kurti savo kasdienius ritualus privačioje, ramioje aplinkoje. Kokios pridėtinės vertės lėmė sparčiai tirpstantį butų asortimentą? Projekto atstovai pasidalino, ką labiausiai vertina pirkėjai, kokie sprendimai padėjo realizuoti atostogų ritmą primenančią oazę ir kokios dovanos laukia dabar įsigyjant būstą „Pušų parke“.

Unikali lokacija – vieta svajonių namams ir investicijai Viena stipriausių ,,Pušų parko“ pridėtinių verčių yra itin strategiškai patogi ir unikali projekto lokacija. Pasak projekto vystytojo „Orner“ plėtros vadovės Kornelijos Kazlauskytės, čia savo būstą renkasi išskirtinė bendruomenė, norinti investuoti į gyvenimo kokybę. „Pušų parkas“ yra ideali vieta tiems, kurie jaučia poreikį laiką leisti gamtoje, o kartu – gyventi naujame ir moderniame Vilniaus mikrorajone, Lazdynėliuose, greta brandaus Bukčių miško ir netoli Neries pakrantės, tačiau ir šalia vakarinio Vilniaus aplinkkelio, mokyklų, darželių, ligoninių. Tai ypač svarbu būsto ieškančioms šeimoms su vaikais ir visiems, norintiems privačios erdvės su galimybe lengvai pasiekti miesto centrą“, – komentavo K. Kazlauskytė.

Bendrose erdvėse – originalus stilius ir gamtos padiktuotos linijos Pasak K. Kazlauskytės, patyrę NT investuotojai didelį dėmesį kreipia į pridėtines vertes, kurios išsaugo projekto ilgaamžiškumą ir vertę. Projektas, kuriame išskirtinai apgalvota ir investuota į bendrąsias erdves, ilgaamžes medžiagas, bus labiau vertinamas, lengviau finansuojamas, nes turės užtikrintą vertę ir kainos grąžą.

,,Įgyvendinome daug sprendinių, dėl kurių užtikrinome projektui aukštą klasę, išskirtinumą rinkoje ir saugią investiciją pirkėjams. Koridorius ir laiptines išklijavome stambiagabaritėmis akmens rašto ispaniškomis plytelėmis, dermę kūrėme vientisa spalvų palete apdailindami visą bendrą erdvę, išskirtinį dėmesį skyrėme apšvietimui – trijų tipų apšvietimas veikia foniniu, funkciniu ir akcentiniu rėžimu, sukūrėme greta tekančios Neries vingius atkartojančius veidrodžius, pašto dėžutes įkomponavome į individualiai pagamintą holo baldą, kuriame vietą atras perskaitytos knygos, kuriomis norėsis apsikeisti su kaimynais, o šią kompoziciją užbaigia nuolat grojanti foninė muzika. Šie originalūs sprendimai kuria ypatingą ir jaukią nuotaiką“, – akcentavo K. Kazlauskytė.

Išpuoselėta aplinka ir komfortą užtikrinančios detalės ,,Projektas „Pušų parkas“ įsikūręs greta didžiausio Vilniuje Bukčių miško, o tai, pasak Kornelijos Kazlauskytės, labai įpareigojo atsakingai pažvelgti į apželdinimo sprendinius: pasodintos iš miško pervežtos net 6 metrų aukščio pušys, iš Olandijos specialiai šiam projektui atvežtos sakuros, magnolijos, beržai, klevai, šermukšniai, kalninės pušys, gausybė krūmų ir gėlių, kurie keičiantis sezonams džiugina žiedų ir lapų spalvų kaita.

Visi butai suprojektuoti taip, kad pirmuose aukštuose turėtų erdvias terasas, o kituose aukštuose – balkonus. Beje, K. Kazlauskytė sako, kad „Pušų parkas“ slepia daug maloniai nustebinsiančių detalių. Pavyzdžiui, pirmų aukštų gyventojams terasų priežiūra nereikalaus ypatingo dėmesio, nes sumontuotos kompozitinės terasinės lentos, tad kasmet nereiks rūpintis jų dažymu ir aliejavimu.

,,Edukuojame pirkėjus skatindami terasas ir balkonus vertinti kaip papildomą šiltojo sezono kambarį, ne sandėliavimo vietą, todėl daugumoje butų suprojektavome sandėliukus ar drabužines, o stambesnius ir mažiau naudojamus daiktus bus patogu saugoti požeminėje automobilių aikštelėje įrengtose dviračių saugyklose“, – atkreipė dėmesį į patogumus projekto atstovė. Bendroje projekto aplinkoje įrengtos ir penkios žaidimų aikštelės skirtingo amžiaus vaikams, sporto aikštelė ir poilsio zonos vyresniesiems. Investicijos į šias privačias laisvalaikio erdves siekia 73 000 eurų. Projekto vystytojai įsitikinę, kad išskirtinai suprojektuotas kiemas suburs bendruomenę ir bus aktualus tiek šeimoms, auginančioms vaikus, tiek norintiems atsikvėpti po darbo dienos ir pasportuoti, pabendrauti, bei kokybiškai praleisti laiką su artimaisiais.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/uzsakomasis-turinys/verslo-poziuris/pusu-parkas-ir-toliau-skina-populiarumo-laurus-pirkejai-ivertina-ne-tik-lokacija-bet-ir-prabangias-laisvalaikio-erdves-120028650

Visi straipsniai