Pušų Parkas

Akcijos

TOP 3 kambarių butai su terasa

Ieškote buto, tinkančio visai šeimai? Trokštate privačios erdvės, sujungiančios gamtos apsuptį ir miesto prieinamumą?  Tuomet siūlome jums įsigyti privačiausius „Pušų parko“ 3 kamb. butus su vaizdu į pušyną ir didžiausiomis terasomis arba balkonais! Būtent tokie būstai ir yra populiariausi bei labiausiai perkami mūsų projekte, o jų asortimentas sparčiai tirpsta.  „Pušų parko“ 3 kamb. butai pasižymi išskirtiniu privatumu, rytų arba vakarų kryptimi orientuotais langais bei erdviais balkonais arba privačiomis terasomis net iki 23 kv. m. ploto. Ir tai dar ne viskas – pro visus butų langus matosi gražus vaizdas į brandų pušyną. Tad nieko nelaukite – užsiregistruokite į atvirų durų dienas jau dabar ir apžiūrėkite TOP geriausiai parduodamus 3 kamb. butus projekte „Pušų parkas“, nes šiuo metu atrinktiems butams yra taikomos nuolaidos NET iki 11 000 Eur. Turite klausimų? Susisiekite su mumis tel. (8-37) 282548. Citify.lt duomenimis, „Pušų parkas“ yra geriausiai parduodamas projektas Vilniuje per paskutinius 12 mėnesių.
Gauti pasiūlymą

Butai nuo 89 700 Eur

Ieškote išskirtinės koncepcijos, tačiau racionalios kainos buto gyvenimui arba investicijai? Tuomet siūlome įsigyti jau pastatytus būstus su daline apdaila „Pušų parke“!   Tai – puikaus išplanavimo 1.5 kamb. butai tiems, kurie mėgsta racionalią kainą, komfortą, miesto infrastruktūrą bei pušis. Šie būstai turi atskirą miegamojo erdvę, o pasimėgauti šalia esančia gamta ir pušynu galima iš erdvaus balkono arba terasos, kurios plotas gali siekti net iki 16 kv. m.  „Pušų parko“ 1,5 kamb. butų kaina prasideda nuo 89 700 Eur. Tai mažiausiai kainuojantys butai „Pušų parke“, todėl jų kiekis sparčiai tirpsta. Kviečiame užsiregistruoti į atvirų durų dienas dabar ir juos apžiūrėti! Įsigijus būstus raktus jums įteiksime iš karto, todėl nieko nelaukę galėsite džiaugtis savo nauju pirkiniu arba investicija.  Turite klausimų? Susisiekite su mumis tel. (8-37) 282548.  Citify.lt duomenimis „Pušų parkas“ yra geriausiai parduodamas projektas Vilniuje per paskutinius 12 mėnesių.
Gauti pasiūlymą

TOP butai – 2 kambarių su terasa

Kviečiame jus apžiūrėti populiariausio išplanavimo ir geriausiai parduodamus 2 kamb. „Pušų parko“ butus su pilna apdaila jau dabar! 🌲 Jūsų laukia išskirtiniai bei populiarūs butai vakarų arba rytų kryptimi. Gyvendami čia galėsite mėgautis prabangiu interjeru, miegamuoju su atskira drabužine bei erdviu balkonu, kuriame matysite Bukčių miško pušyną. 🏠 Mes pasirūpinome šių būstų pilnos apdailos darbais, įsikūrus jums reikės įsigyti tik baldus. 🪞 Šio išplanavimo 2 kamb. butai yra patys populiariausi „Pušų parke“ ir jų kiekis sparčiai tirpsta, todėl kviečiame užsiregistruoti į atvirų durų dienas jau dabar! O šiuo metu atrinktiems būstams yra taikomos nuolaidos net iki 11 000 Eur, todėl paskubėkite jomis pasinaudoti. Turite klausimų? Susisiekite su mumis tel. (8-37) 282548. Citify.lt duomenimis „Pušų parkas“ yra geriausiai parduodamas projektas Vilniuje per paskutinius 12 mėnesių.
Gauti pasiūlymą

Butai su galimybe įsirengti sauną

Naujas erdvių trijų kambarių butų asortimentas Pušų parke su drabužine, galimybe įsirengti sauną arba infraraudonųjų spindulių pirtį, šalia pušyno ir Neries! Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško išties išskirtinio būsto viename geriausiai parduodamų projektų Vilniuje ir populiariausiame Lazdynėliuose. 🗝 Šie erdvūs butai turi net po kelis balkonus ir yra ypatingai šviesūs. ☀️ Taip, perskaitėte teisingai – Vilniuje galite įsigyti naują butą, turėti jame sauną ir gyventi visai šalia pušyno bei upės! Paskubėkite – tokių butų yra vos 7, be to, šiuo metu jiems taikomos nuolaidos iki 28 852 Eur, tad kainos prasideda nuo 181 434 Eur.
Gauti pasiūlymą